Usi spalatorie auto

Pentru spalatoriile auto recomandam montarea unor usi sectionale vitrate sau montarea unor usi rapide.

red-arrow-right Usi sectionale pentru spalatorii auto
Varianta cea mai simpla pentru inchiderea unei spalatorii auto este reprezentata de usile sectionale. Recomandat este ca actionarea acestora sa se faca manual. Este aproape imposibil (si nerecomandat) sa se monteze motor electric in zone cu umiditate crescuta. Chiar daca echipamentele electrice au un grad de protectie IP adecvat, condensul repetat duce la defectarea in timp a motorului electric.

usi spalatorie industriala

In usa sectionala se poate incastra si o usa pietonala sau ferestre vitrate speciale. De obicei usile destinate spalatoriilor auto trebuie sa asigure pastrarea unui climat optim in interior mai ales in anotimpul friguros. Numarul de cicluri de functionare precum si simplitatea constructiei ne face sa “inclinam balanta” catre o usa sectionala si nu catre o usa de tip rulou.

red-arrow-right Usi rapide pentru spalatorii auto
Varianta suplimentara de inchidere a unei spalatorii auto este reprezentata de montarea unei usi rapide. Aceasta este realizata din PVC special, ofera o protectie impotriva agentilor externi dar are un grad de izolare termica mult inferior decat in cazul unei usi sectionale.

usa spalatorie auto

Pentru informatii complete precum si pentru alegerea solutiei optime va rugam sa ne contactati. Impreuna vom alege cea mai buna varianta pentru spalatoria auto a dumneavoastra.