Usi rapide industriale

Usile rapide industriale sunt confectionate din PVC special (cortina din poliester) ce se deplaseaza pe un ghidaj cu ajutorul unui motor electric. Usile rapide industriale pot fi:

1. Usi rapide cu rulare – se recomanda pentru a fi montate pentru delimitarea spatiilor din interiorul cladirilor fiind destinate unui trafic intens. Usile rapide cu rulare se compactizeaza intr-o caseta speciala plasata in partea superioara a echipamentului. Pentru informatii complete despre usile rapide accesati website-ul specializat www.usi-rapide.org.

usi rapide industriale

2. Usi rapide cu impachetare – se recomanda a se monta in interiorul cladirilor. Incorporeaza tehnologie noua sectiunile de PVC aseazandu-se sub forma unor plane paralele. Pentru informatii complete accesati website-ul specializat www.usi-rapide.org.

usi rapide impachetare

3. Usi flexibile batante – reprezinta solutia optima pentru un trafic rapid si eficient si pentru economie de energie. Pentru informatii complete despre usile flexibile batante accesati website-ul specializat www.usi-rapide.org.

usi batante industriale

4. Perdele industriale – sunt fasii din PVC special ce asigura separarea zonelor din cadrul unor spatii comune de depozitare. Pentru informatii complete despre perdelele industriale accesati website-ul specializat www.usi-rapide.org.

perdele industriale