Usi pentru service auto

Pentru inchiderea accesului in service-urile auto sunt folosite usi sectionale, usi tip rulou si usi rapide. In functie de tipologia constructiei dumneavoastra se poate opta pentru una din aceste variante.

red-arrow-right Usile sectionale destinate service-urilor auto
Sunt realizate din panouri de otel asigurand o buna izolare termica a incaperilor. Pot fi actionate atat manual dar mai ales electric (prin intermediul unor motoare electrice). Suplimentar se poate opta pentru accesorizarea cu telecomenzi sau carduri de acces. In majoritatea cazurilor usile sectionale cu deschidere pe orizontala reprezinta o solutie tehnice acceptata, corecta, ieftina si simplu de intretinut.

usi sectionale service auto

Daca service-ul auto nu este prevazut si cu o alta cale de acces este necesara incastrarea unei usi pietonale de acces. Aceasta usa faciliteaza accesul persoanelor in interiorul incaperii fara a fi necesara actionarea intregii usi sectionale. Daca patrunderea luminii este foarte importanta se poate opta pentru montarea unor ferestre speciale. Acestea trebuie montate dupa ce in prealabil s-a calculat daca acestea influenteaza sau nu rezistenta totala a usii.

usi sectionale service auto

red-arrow-right Usile rapide destinate service-urilor auto
Daca este necesara compartimentarea spatiului interior se vor folosi usi rapide. Daca spatiul permite se pot monta chiar si usi batante din PVC.

usi-rapide-service

Pentru oferta completa precum si pentru alegerea solutiei constructive optime va rugam sa ne contactati.