Usi pentru magazine

Solutia constructiva la capitolul usi industriale pentru magazine include doua de inchideri, fiecare dintre acestea avand un rol bine definit.

red-arrow-right Usi rapide cu rulare pentru magazine si spatii comerciale
Acestea asigura delimitarea zonelor de depozitare de cele de prezentare facilitand totodata accesul rapid in zona de stocare marfa. In functie de cerintele spatiului dumneavoastra va recomandam usi rapide cu rulare (de preferat cu actionare automata), usi rapide cu impachetare (daca este necesar a se ocupa un spatiu mare de acces) sau usi flexibile batante. Usile rapide (indiferent de varianta aleasa) trebuie montate intre zona de desfacere (rafturile din magazin) si zona de depozitare. Se poate opta pentru modele transparente, semi-transparente sau opace.

usi rapide magazine

Domeniile de aplicare pentru aceste tipuri de usi includ: magazine alimentare de proximitate (magazine “de cartier”), mini-market-uri, magazine alimentare, mini-depozite farmaceutice etc. pentru detalii complete despre usile rapide industriale accesati sectiunea destinata (click aici).

red-arrow-right Rulouri exterioare din aluminiu
Pentru protectia geamurilor si impiedicarea intrarii prin efractie, magazinele pot fi dotate cu rulouri exterioare din aluminiu sau cu grilaje metalice. Va recomandam solutia rulourilor din aluminiu; acestea pot fi ridicate dimineata (la deschiderea magazinului) si coborate seara (la inchidere). Ele sunt prevazute cu yale de inchidere automate iar actionarea acestora poate fi electrica sau manuala (pentru rapiditate rulourile pot fi actionate cu ajutorul unui motor electric comandat de o telecomanda). Rulourile de aluminiu protejeaza ferestrele (implicit magazinul) contra agentilor meteo (ploaie, vant, zapada) dar si contra raufacatorilor (acestea rezista la impactul cu pietre, corpuri contondente etc).

Un alt avantaj al montarii rulourilor exterioare la magazine este reprezentat de economia la energia termica. De exemplu iarna, la inchiderea magazinului dumneavoastra, rulourile pot fi coborate in totalitate. Datorita coeficientului termic foarte bun acestea sunt ca o bariera intre zona de interior/exterior. Astfel centrala termica poate fi oprita pe durata noptii, rulourile asigurand pastrarea unei temperaturi optime. S-a constat ca rulourile exterioare reduc consumul de energie cu pana la 20%. Acceasi solutie poate fi aplicata si in zilele toride de vara (mai ales in cazul in care magazinul dumneavoastra este amplasat in zone neumbrite).

rulouri exterioare magazine

Pe langa solutiile tehnice prezentate mai sus oferim si alte metode pentru inchiderea spatiilor de acces in magazine (usi pietonale, usi de acces, ferestre). Pentru informatii complete va rugam sa ne contactati.