Usi pentru garaje auto

Solutia constructiva la capitolul usi pentru garaje auto (pentru autocamioane, autobuze, utilaje de constructii) include in majoritatea cazurilor usi sectionale sau usi de tip rulou.

red-arrow-right Usi sectionale pentru garaje
Varianta cea mai simpla, economica si corecta pentru inchiderea unui garaj destinat parcului auto (garaj pentru camioane, tir-uri, autobuze, utilaje de constructii) include de obicei o usa sectionala. Suplimentar se poate incastra in aceasta si o usa pietonala. Daca este necesara patrunderea luminii in interiorul garajului putem include si ferestre vitrate.

usi garaje auto

Usile sectionale destinate garajelor auto asigura izolare termica, fonica si permit accesul rapid al camioanelor in incinta incaperilor. Cea mai confortabila varianta de actionare include posibilitatea de a actiona usa cu ajutorul unei telecomenzi. Pentru informatii suplimentare despre usile de garaj sectionale accesati pagina dedicata (click aici).

usi industriale pentru garaje

usi garaj vitrate

red-arrow-right Usi tip rulou pentru garaje
O alta varianta constructiva pentru usile de garaj destinate parcurilor auto este reprezentata de constructiile bazate pe lamele de tip rulou. Acestea sunt realizate din lamele de aluminiu ce au latime de 55mm (daca usa este de maxim 3500mm lungime) sau de 77mm (daca usa are dimensiune intre 3500 si 5000 mm lungime). Actionarea usilor de garaj de tip rulou poate fi facuta cu ajutorul unui motor tubular sau in cazul penelor de curent manual (cu manivela). Izolatia termica a usilor industriale de tip rulou este mai mica decat in cazul usilor sectionale. Pentru informatii complete despre usile tip rulou destinate garajelor accesati sectiunea speciala (click aici pentru detalii).

usi tip rulou industriale

red-arrow-right Usi rapide industriale pentru garaje
Daca vehiculul dumneavoastra nu este un autocamion, autobuz sau tir ci o basculanta imensa vom opta pentru montarea unor usi rapide cu impachetare. Izolatia lor este mult mai slaba decat in cazul usilor sectionale dar este singura solutie pentru inchiderea unui astfel de garaj.

usi rapide garaje industriale

Pentru informatii complete si alegerea unei solutii optime va rugam sa ne contactati. Vom alege impreuna cea mai buna varianta pentru garajul dumneavoastra.