Usi pentru depozite

Solutia constructiva la capitolul usi industriale pentru hale include doua tipuri de inchideri: usi sectionale industriale si usi rapide.

red-arrow-right Usi industriale sectionale pentru hale
Sunt folosite pentru inchiderea tuturor tipurilor de hale si spatii de stocare. De obicei usile sectionale reprezinta solutia optima atunci cand vorbim de inchideri de maxim 8m pe lungime si 6m pe inaltime. Daca hala dumneavoastra necesita o usa mai mare de 8 x 6 m va recomandam solutia usilor rapide (cu impachetare sau rulare).

usi industriale hale

Vom prezenta in cele ce urmeaza cateva avantaje ale folosirii usilor sectionale pentru inchiderea depozitelor sau halelor:- usile sectionale au un mecanism foarte simplu de functionare, fiind realizate din panouri de otel suprapuse actionate suplimentar de motoare electrice performante;
– au un coeficient de izolare foarte bun (obtureaza transferul termic din interior in exterior);
– functioneaza fara probleme chiar si la mii de cicluri;
– pot fi actionate atat electric cat si manual (in cazul penelor de curent);
– ofera un rol anti-efractie; depozitul dumneavoastra este protejat – usile sectionale nu pot fi fortate.

Daca doriti sa achizitionati o usa sectionala pentru depozitul dumneavoastra trebuie sa tineti cont ca aceasta poate fi “croita” dupa dimensiunile golului constructiei. Deschiderea usii poate fi facuta in plan orizontal, vertical, oblic sau mixt. Se recomanda ancorarea mecanismului de culisare de grinda constructiei; se ofera astfel o buna stabilitate. Usile sectionale industriale pot fi prevazute cu usa pietonala incastrata, geamuri vitrate, yale suplimentare de inchidere, celule fotoelectrice sau telecomenzi. Pentru detalii complete referitoare la usile sectionale industriale accesati sectiunea dedicata (click aici).

usi industriale depozite

red-arrow-right Usi rapide industriale pentru depozite
Daca suprafata de inchidere a depozitului este foarte mare se recomanda montarea unor usi rapide industriale. Acestea asigura protectie atat impotriva agentilor externi cat si un paravan vizual. Usile rapide sunt realizate din PVC special de inalta clasa, ignifug si foarte rezistent. pentru detalii referitoare la usile rapide industriale accesati sectiunea dedicata (click aici).

usi rapide depozite

Pe langa solutiile prezentate mai sus oferim si alte echipamente de inchidere a zonelor de acces in depozite. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.