Usi pentru centre logistice

Pentru inchiderea unui centru logistic sunt folosite doua tipuri de usi: usile sectionale industriale si usile industriale tip rulou

red-arrow-right Usile sectionale destinate centrelor logistice
Un centru logistic permite depozitarea, stocarea, manipularea si sortarea marfurilor. Pornind de la aceste premize avem nevoie de usi industriale ce au o viteza de actionare buna, usi ce asigura un grad de protectie impotriva agentilor de mediu (praf, umiditate, temperatura) foarte bun si o actionare electrica a acestora. Usile sectionale industriale intrunesc aceste cerinte minime; in plus ele oferta posibilitatea incastrarii de usi pietonale, ferestre sau senzori de contact (senzorii atentioneaza cand vehiculele se apropie prea mult de usi, evitand accidentele). O usa sectionala industriala destinata unui centru logistic se deschide atat cat este nevoie (fiecare panou reprezinta o “etapa” a deschiderii/inchiderii) pentru accesul marfurilor sau camioanelor.

usi industriale centru logistic

red-arrow-right Usile tip rulou destinate centrelor logistice
Acestea reprezinta o alternativa a usilor sectionale. In functie de tipul constructiei depozitului se poate opta pentru una dintre cele doua variante de inchidere.

usi industriale centru logistic

red-arrow-right Usile rapide destinate centrelor logistice
Daca centrul logistic permite accesul trenurilor se va opta pentru montarea unor usi rapide. Dimensiunile constructiei precum si activitatile desfasurate in acel spatiu ne ajuta la alegerea unui solutii corecte.

usi industriale centru logistic

usi centre logistice

Pentru oferta completa precum si pentru alegerea solutiei optime va rugam sa ne contactati.