Usi centre comerciale

Solutia constructiva la capitolul usi industriale pentru hypermarket include patru tipuri de inchideri, fiecare dintre acestea avand un rol bine definit.

red-arrow-right Usi sectionale industriale destinate hypermarket-urilor
Acestea au rolul de a permite accesul autovehiculelor ce fac aprovizionarea sau doar faciliteaza accesul marfurilor in interior. Usile sectionale industriale destinate hypermarket-urilor sunt realizate din panouri de otel cu grosimea de 42mm umplute cu spuma poliuretanica ignifuga. Acestea ofera o buna izolatie termica (coeficientul pentru panouri este de 0.49 Watt/mp x K) iar cu ajutorul actionarii electrice (motor electric BFT) permit accesul rapid si eficient. Pot fi prevazute cu usa pietonala de acces, geamuri vitrate, yale de inchidere sau sisteme de siguranta suplimentare. Usile sectionale industriale destinate hypermarket-urilor sunt realizate la cerere in functie de dimensiunea golului constructiei dumneavoastra.
Pentru informatii complete despre usile sectionale industriale va rugam accesati prezentarea usilor sectionale industriale (click aici).

usi sectionale industriale hypermarket

red-arrow-right Usi rapide din PVC destinate hypermarket-urilor
Sunt recomandate pentru delimitarea zonei de depozitare de zona de expunere. Usile rapide pentru hypermarket pot fi cu rulare, adica destinate unui trafic intens (s-a constatat ca in cazul unui hypermarket mediu numarul mediu de cicluri poate ajunge la valoarea de 1 actionare / 5 minute). Daca viteza cu care se desfasoara manipularea marfurilor este foarte mare (adica si riscul de lovire a usii rapide este mare) va recomandam functia de auto-reparare (adica usa rapida revine la pozitia corecta dupa un ciclu de deschidere-inchidere). Pentru informatii complete despre usile rapide va rugam sa accesati sectiunea speciala (click aici).

usi rapide hypermarchet

red-arrow-right Perdele industriale destinate hypermarket-urilor
Suplimentar se poate opta pentru montarea unor perdele industriale pentru delimitarea zonelor de depozitare. Acestea au o durata de viata foarte mare fiind totodata simplu de montat si de intretinut. Chiar daca ele sunt atinse cu marfa nu se deterioreaza revenind la pozitia initiala. Rolul lor principal este acela de protectie impotriva prafului, fumului sau mirosului.

perdele industriale hipermarchet

red-arrow-right Grilaje metalice destinate hypermarket-urilor
Acestea asigura o protectie suplimentara a marfurilor depozitate. Pot fi montate pentru a delimita zona pietonala de cea comerciala. Dupa terminarea programului de lucru unele zone (standuri) pot fi inchise cu ajutorul grilajelor neperturband activitatea celorlalte. Suplimentar grilajele metalice pot fi folosite pentru a impiedica accesul in zonele de tranzit.

grilaje metalice hypermarket

Pe langa aceste produse comercializam si montam si bariere auto, sisteme de parcare inteligente, usi de tip rulou sau alte componente destinate hypermarket-urilor. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati. Oferim servicii tehnice complete pentru inchiderea zonelor de acces in hypermarket-uri si centre comerciale.