Usi pentru hangare

Solutia constructiva la capitolul usi pentru hangare este reprezentata de usile rapide. Daca golul constructiei este mai mic de 8 x 6 m (lungime x inaltime) se poate opta si pentru montarea unei usi sectionale industriale.

red-arrow-right Usi rapide pentru hangare
Hangarul este o constructie amplasata in apropierea pistei de decolare si aterizare si are rolul adapostirii, repararii, reviziei si intretinerii avioanelor. Hangarele au dimensiuni foarte mari, forme atipice si contururi neregulate. Usile rapide pentru hangare sunt o provocare pentru echipa noastra. Atat la nivelul proiectarii inchideri cat si la gasirea solutiei constructive si la montajul usii.

usi pentru hangare

Daca hangarul dumneavoastra permite compartimentarea suprafetei de inchidere putem alege solutia montarii unor usi sectionale industriale paralele. Acest lucru este posibil daca vorbim de accesul avioanelor usoare (de mici dimensiuni).

usi hangare

Pentru solutii complete de inchidere a spatiilor industriale din categoria hangarelor va rugam sa ne contactati pentru o oferta particularizata.